Golden Service Awards voor MVO en Innovatie

Donderdag 22 juni heb ik de eer om de Golden Service Awards voor MVO en Innovatie te mogen presenteren. Heeft u hét voorbeeld van een samenwerking met een optimale balans tussen winst, milieu en medewerkers? Of dát voorbeeld van innovatie voor de schoonmaakbranche? Pak dan deze kans en schrijf u voor 9 mei in. Wellicht zie ik u op het podium.

De Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaak. De bedoeling is een bijdrage te leveren aan het imago, de professionaliteit, kwaliteit en beleving om zo schoonmaak een grotere uitstraling te geven. Kortom: het is dé stimulans in het kwaliteitsbewustzijn van toeleveranciers, schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers. Dit in de wetenschap dat echt maatschappelijk verantwoord ondernemen alleen ontstaat door samenwerking, over de grenzen van de eigen organisatie heen. Voor meer informatie en het programma zie www.goldenserviceawards.nl

Ook zal Jorcho van Vlijmen op deze themamiddag zijn proefschrift over onzichtbare schoonmakers toelichten. Op welke wijze(n) geven schoonmakers betekenis aan hun werk? Wie door de ogen van de schoonmaker kijkt, ziet nog meer. Het perspectief van de schoonmaker werpt ook een blik op onszelf. De moeite meer dan waard, dus meld u aan en laat u op donderdag 22 juni inspireren in het Miele Experience Center in Vianen. Inschrijven voor de themamiddag en de uitreiking kan hier. Graag tot dan!

Chiara van Bergen

Managing Partner JRM Food & Facilities

Comments

    Post Comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *