Menu

Just

JUST

Wij zijn JRM! Just Realize More staat voor professionaliteit, enthousiasme, betrouwbaarheid en samenwerken op basis van vertrouwen. Dit is wat ons betreft de basis van elke succesvolle samenwerking. En dit is wat u van ons ‘gewoon’ mag verwachten.

Wat opdrachtgevers van ons ‘gewoon’ mogen verwachten!

 

Gewoon de juiste prioriteit stellen: onze opdrachtgevers, Onze prioriteit!

Heel ‘gewoon’

Voor ons heel ‘gewoon’! Onze opdrachtgevers garanderen wij onafhankelijk advies! Onze  onafhankelijke positie in de markt zien wij als onderdeel van ons bestaansrecht!

Onafhankelijkheid

Om deze onafhankelijkheid ook naar onze opdrachtgevers en in de markt uit te stralen is JRM Food & Facilities op persoonlijke titel aangesloten bij Foodservice Consultants Society International (FCSI) en werken wij volgens de code of conduct. Deze code staat voor onafhankelijkheid, professionaliteit en zekerheid voor u als opdrachtgever. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.fcsi.nl

Gewoon verstand van zaken en professioneel samenwerken

Voor ons heel gewoon,

dat…  Advies en ondersteuning  alleen dan maximaal kan renderen wanneer alle fasen in een traject op verantwoordelijke wijze worden uitgevoerd en de voortgang van processen wordt bewaakt.

Partners JRM

De afzonderlijke partners van JRM werken op basis van gedegen studie, ruime kennis en (praktijk)ervaring in een multidisciplinair team.

Gewoon ‘grip op de zaak’, gewoon resultaat!

Voor ons heel gewoon, dat…  

Opdrachtgevers kunnen rekenen op advies en ondersteuning bij alle fasen van een te doorlopen traject. Omdat wij opdrachtgevers gedurende het gehele traject kunnen begeleiden houden wij zo grip op het resultaat!

Kennis

Onze kennis en (praktijk)ervaring stelt ons in staat om veranderingen en nieuwe werkwijzen te implementeren en te borgen!

Gewoon als opdrachtgever weten waar je aan toe bent

Wij werken transparant en streven ernaar meer te leveren – JUST REALIZE MORE – dan is afgesproken.

Volgens afspraak

Afspraak = afspraak beantwoordt aan de verwachtingen. Betrouwbaarheid, transparantie en een waardevolle relatie opbouwen; daar zetten wij ons voor in!  volgens afspraak.

Beleuchteter Raum

Element

Become a Member


Continue