Menu

Onderzoek

ONDERZOEK | gericht, valide en objectief!

JRM onderzoekt; samen vooruit door kennisdeling. Daar geloven wij in!  Inzicht in elkaars successen en verbeterkansen zijn voor elke organisatie van grote waarde.

Als onafhankelijk advies- en kennispartner verrichten  wij marktonderzoek op eigen initiatief en in opdracht van derden. Afhankelijk van de onderzoeksvraag wordt de keuze gemaakt voor  een kwalitatieve of een kwantitatieve methode van onderzoeken.

Bij al onze onderzoeken geldt: gericht, valide en objectief!

ONDERZOEK GASTVRIJHEID

Wat heeft beleid op gastvrijheid uw organisatie opgeleverd?

Zo’n beetje elke organisatie in Cure en Care heeft beleid gemaakt rondom gastvrijheid. Sterker nog, de term gastvrijheid is de afgelopen jaren zo vaak over de tafel gegaan dat we zo nu en dan elkaar aankijken en constateren dat we een beetje gastvrijheidsmoe zijn geworden. Het zou toch mooi zijn dat we dan met elkaar kunnen stellen dat het ons ook veel gebracht heeft en dat het al onze tijd en energie waard is geweest.

Tijd om de (tussen)balans op te maken. Waar is onze aandacht naar uit gegaan? Herkennen we onze ambities op papier ook terug in de praktijk van alledag? En raken we daarmee de essentie van wat gastvrijheid zou moeten inhouden? Doet u mee met ons onderzoek?

 

Ook deelnemen aan het onderzoek? Laat het ons weten.

Contact

Element

Become a Member


Continue