Menu

Over Ons

Wie zijn wij en wat doen wij?

Samen met onze opdrachtgevers ‘gewoon’ meer realiseren binnen Zorg (Cure & Care), Hospitality en Facilities!

Wij zijn een ervaren adviesbureau dat projecten vanaf de ontwikkelfase tot en met de fase van implementeren desgewenst begeleidt. Dat doen we graag samen en vanuit onafhankelijkheid. Een bewezen basis om gewoon meer te realiseren.

JRM ontwikkelt in samenwerking met haar opdrachtgevers toekomstbestendige oplossingen en concepten rondom eten en drinken, facilitaire dienstverlening, hospitality- en inrichtings-vraagstukken.

 

 

Wij zijn professional member

JRM-logo fcsi

Het team van JRM

slider-nieuw2

Wat wij doen

Advies 100%

Interim 100%

Training 100%

Onderzoek 100%

Verandermanagement 100%

Ontmoet JRM Food & Facilities

member

Rob Janssen

Managing partner / Senior consultant

Ervaren professional met jaren managementervaring op zowel tactisch als strategisch niveau binnen het hotelmatige- en facilitaire werkveld in de gezondheidszorg. Tevens heeft Rob ruim 15 jaar ervaring opgedaan als divisiemanager bij verschillende adviesbureaus. In de rol van adviseur en interim manager begeleidt hij zorgorganisaties in het ontwikkelen van gastvrijheidsconcepten. Rob is professional member van Foodservice Consultants Society International (FCSI)

member

Niels Masselink

Managing partner / Sr. consultant & coach

Ervaren professional. Sparringpartner, consultancy & coaching in dienstverlenende sector, specialisatie hotellerie, catering en zorg. Door zijn kennis en advies te combineren met zijn coachings- en managementvaardigheden helpt hij organisaties met borgen en mensen groeien!
Vanuit strategische kaders, beleid voor de organisatie herkenbaar vertalen naar beleid, vormgeving, inrichting en (management)sturing in de praktijk. Niels is professional member van Foodservice Consultants Society International (FCSI)

member

Stef Meyer

Managing partner / Senior consultant

Professional met meer dan 25 jaar ervaring als adviseur binnen het facilitaire werkveld in de zorg en in het bijzonder op het gebied van wonen, eten & drinken. Stef heeft ruime ervaring met verandertrajecten na fusies en reorganisaties en zoekt daarbij altijd naar een juist evenwicht tussen de kwaliteit en de inzet van mensen en middelen. Stef is professional member van Foodservice Consultants Society International (FCSI)

member

Chiara van Bergen – Monasso

Managing partner / Senior consultant

Foodservice professional met een scherp analytisch en conceptueel vermogen en een gezonde dosis creativiteit. Ze vertaalt haar ervaring vanuit hotellerie, bedrijfswetenschappen en het werkveld aan de leverancierszijde naar concrete voordelen voor de klant. Het is haar missie om verspilling in proces en product tegen te gaan, zodat er zoveel mogelijk besteed kan worden aan kwaliteitsbepalende aspecten. Chiara combineert haar Achterhoekse nuchterheid met haar Italiaanse gevoel voor gastvrijheid en stelt de mens centraal.

Onze aanpak

Omdat wij bij voorkeur (gefaseerd) betrokken zijn bij het gehele traject van visieontwikkeling tot en met de fase van implementeren kunnen wij (mede)verantwoordelijkheid uitdragen en ook samen de successen vieren. Immers, successen worden behaald wanneer op betrokken wijze samen gewerkt kan worden aan een vooraf gedefinieerd (eind)resultaat. Juist omdat wij brede ervaring en expertise kunnen aanwenden en een hands on mentaliteit hebben op basis van ruime praktijkervaring helpen wij organisaties blijvend veranderen. Het borgen van verandering in de praktijk…

daarin zit de toekomstbestendigheid van rendement!

Rendement en tevredenheid

En Rendement en tevredenheid mogen onze opdrachtgevers van ons ‘gewoon’ verwachten. Wij werken altijd op basis van vertrouwen, transparantie en investeren in een prettige langdurige relatie. En daar mogen onze opdrachtgevers ons als ondernemer en als mens op aanspreken!

Wij helpen graag ‘gewoon’ meer realiseren!
Contact?

Advies

Visieontwikkeling, Conceptualiseren, Exploitatie- en beheervormen, Inrichtingsvraagstukken, Businesscases, Financiële Analyses, Contractbeoordeling, Aanbestedingen. Sparringpartner bij specifieke vraagstukken.

Interim

Procesoptimalisatie, Teamontwikkeling, Coaching, Bedrijfsmatig exploiteren, Bedrijfsmatig beheersen en beheren, Tijdelijke vervanging van managementfuncties.

Training

Gastvrijheidstrainingen met behulp van het A(ttitude)F(ocus) Model. Training van medewerkers, leidinggevenden en management. Training bedrijfsmatig exploiteren en aansturen.

Onderzoek

Als onafhankelijk advies- en kennispartner verrichten wij kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek op eigen initiatief en in opdracht van derden. Bij al onze onderzoeken geldt: gericht, valide en objectief!

Jaren ervaring

+

Projecten

%

Professionaliteit en enthousiasme

Een mooi jaar!

Element

Become a Member


Continue